vrijdag 28 juni 2013

Italië deel I

En toen waren we alweer terug van Italië. Time flies when you are having fun, en dat is toch wel zo...

16 juni vertrokken met Ryan Air naar Pisa, een uurtje en 30 minuten vliegen, lekker dichtbij eigenlijk. Eerste keer geland in Pisa, en op zich hebben ze er wel een leuke luchthaven, je kan er zo naar buiten, direct het zonnetje in.Voor mij was het natuurlijk een korte break, maar voor de hubby was het werken, wel 4 uur siesta in de namiddag, wat altijd wel mooi meegenomen is.

Ondertussen...
het zicht van op het terras van het hotel.Zicht op de bergen en de vallei daar beneden, ongelooflijk mooi weer, lekker warm, en een fris zwembad om nu en dan eens wat afkoeling te zoeken. 

Foto getrokken van aan het zwembad, lekker tegen zon getrokken, ook al vind hubby dat niet kunnen, ik vind van wel :D


Het hotel zelf, we zaten 6 dagen in het Il Ciocco Marriott Renaissance hotel. 

Iedere dag buffet met home made pasta. Soms zou je denken hmm, buffet? Maar dit was zo lekker, ik zou wel iedere dag buffet willen.Op onze vrije dag zijn we ook eens naar Barga gewandeld, kwestie van een beetje sportief te doen. Resultaat: oververhit, of toch bijna, een teek op de enkel, en zeker 25% van het water in mijn lijf uitgezweet, het was ietsje te warm om te gaan wandelen.
Op het hotel stonden er overal jasmijnen, die geuren ook zo lekker (ook al is onze plumeria toch nog ietsje beter). 
Dergelijke plant hebben we ook eens bij ons terras gezet, maar blijkbaar kunnen ze toch niet zo goed tegen dat ontzettende mooie weer van ons, doodgevroren helaas.

2 opmerkingen:

Sassie zei

Wat een heerlijke foto's! Ziet er echt heel goed uit

Inge en Steffen zei

Ik wilde nog niet terug :(