dinsdag 11 juni 2013

Borders en tuinstuff

Gras hebben we al een tijdje, en een omheining ook, die twee samen zorgen voor... gras dat je niet met de grasmachine kan afdoen! 
Dus wat wilt dat zeggen, den deze hier mag om de zoveel tijd de hele tuin rondgaan op de knieën om het lange gras af te doen, manueel. Za-lig!
En dan zegt iedereen, maar er bestaan toch van die elektrische maaitoestandjes? Ja, die bestaan, en ja, zo hebben we er één staan in het tuinhuis. Nadeel aan zo een ding is, je maait er al eens een mooie pioenroos mee omver, en het draadje moet heel veel verlengd worden omdat dit kapot gaat tegen de betonnen onderkant van de omheining, dus manueel is de way to go.

Nu zit de hubby al een tijdje te zeggen: borders, we moeten borders hebben, de tuin is te leeg, borders zijn de oplossing!
En na nog maar eens alles manueel bijgeknipt te hebben, dacht ik van: hell yeah, borders it is. Het was dan ook maar een woord. De dag erna zaten we al in het tuincentrum, en ondertussen staan er een schone 200 euro (! iek) vaste planten in de tuin. 

We gaan voor kleur, en weinig onderhoud, my favorite!

Foto volgt nog!

2 opmerkingen:

Sassie zei

Ik zeg foto!! Ben benieuwd..

Inge en Steffen zei

Haha! Ik ben wat aan het wachten op een zonnetje, dat maakt de foto toch altijd een beetje beter hé :D
Hopelijk morgen!