zondag 25 september 2011

Bali!

Toegekomen op Bali, lekker warm, dat is wat anders dan onze zomer dat we gehad hebben... Zalig dus.
Ons eerste hotel is puur om wat bij te komen van de reis, want op donderdagmiddag vertrekken om op vrijdag toe te komen, pfff, het is al de moeite.

Hotel gelegen in Sanur, één van de vele. Dik in orde, en we hadden weinig te doen behalve eens rondwandelen, massage please, look into my shop yes, nice figure,... ok, ja, dat laatste flatteert natuurlijk, maar ik denk dat ze het vooral hadden over het figuur van onze portefeuille, want toeristen die hebben geld natuurlijk!
Wat ik ze wel moet geven is het volgende, ze maken super leuke vliegers! Ni normaal leutig!Geef toe, zo iets wil je toch gewoon!! Ik wel in ieder geval.

Anyways, tot daar toe Sanur.

De maandag zijn we naar ons tweede hotel in Tulamben gereden. Met onderweg een paar bezienswaardigheden, zoals het gerechtshofDe Besakih tempel, of de moedertempel, wel wat wolken daar, maar nog altijd goe warm.Ondertussen eens gaan eten en daar hadden ze een leuke vleermuis hangen, groot beest, en toen ik vroeg op ik die eens aan mijn vinger mocht laten hangen, dan zei de gids van neen, mss had hij niet door dat het een grapje was, niet iedereen heeft natuurlijk goeie humor :DVan daar door de rijstvelden naar Tirtagangga, of het waterpaleis, tegen die tijd was het al bijna donker, dus geen super foto's.Ah, 's morgens waren we ook nog naar een Barong en Kris optreden geweest, wel eens de moeite.


4 opmerkingen:

les Leusse zei

profiteer van jullie vakantie he!! tot wanneer blijven jullie gindeR??

Katty zei

Ziet er allemaal super uit. Lekker relaxen, genieten van het niets doen in het zonnetje... ik ben zoooo jaloers :)

Geniet er nog van en ik wacht al vol ongeduld op de volgende update.

groetjes vanuit het semi-zonnige België

Griet zei

Nice!! Die watertempel hebben wij niet gedaan, maar de rest van de foto's van deze post is heel herkenbaar :-)

Geniet er nog van!

Inge en Steffen zei

Hellokes!

We blijven hier nog tot de 7e oktober, allee, dat is de dag dat we terug thuis arriveren, jammer dat we ondertussen al aan de helft zitten :(

Hihi, ja, je zou voor minder jaloers zijn, maar de sleutels van het huis zijn ook al niet slecht zeker :D
Updates volgen zeker nog!!

Ah Griet, we zijn ook aan jullie hotel gepasseerd, dat zag er ook niet slecht uit... Kan sowieso geloven dat je terugwilde :D

Groetjes!