donderdag 29 september 2011

Bali, deel 3

We hebben dus een paar dagen op The menjangan resort gezeten, en hun favoriete vervoermiddel staat hieronder...Prachtig toch, en ze stimuleren ook iedereen om boven te zitten, ik moet toegeven, zo tussen 12u en 14u is het toch te warm daarboven in de blakende zon.
Maar, het was ideaal om dieren te zien, ze hadden ons verteld dat er wilde herten zaten, één of ander soort zwijn, apen en wilde kippen... uhm ja, wilde kippen, toen we dat hoorden zaten we al te lachen. Dus hebben we een wedstrijdke chicken spotting gedaan, helaas heeft Steffen gewonnen met 44-42
Hier een wilde haan :DHet was er heel relaxed, wat gaan snorkelen, zwemmen, kajakken, en gelezen. één keer heel fel verschoten toen een aap ietsje te dicht kwam op het strand en toch een aanvalpoging heeft gedaan, waar is mijn stoere man als je hem nodig hebt ;D

Hieronder het zicht vanuit onze eerste kamer, later zijn we geupgrade naar een beach villa, oh yeah!!En dan onze beach villa :DOnderwaterfoto's hebben we ook, maar die volgen later, want ze staan op een ceedeetje.

Wat er dan nog volgt, hmm nog wat meer tempels, olé, en onze jacht op dolfijnen...

2 opmerkingen:

Griet zei

Dat ziet er niet slecht uit! Hopelijk hebben jullie geluk gehad met het spotten van dolfijnen, want dat kan blijkbaar nogal tegenvallen :-) (En ik ben waarschijnlijk te laat met mijn tip, maar toch: eet ervoor iets. Want nuchtere maag + boot = miserie)

Inge en Steffen zei

Ah, de dolfijnen ja, dat volgt nog hé, spannend :D
We hadden niks gegeten, maar het viel eigenlijk wel goed mee hoor, de zee lag echt vree rustig, geen klagen van :D