donderdag 2 maart 2017

Karel de Stoute

Onlangs zijn we nog eens uit gaan eten, restaurant Karel de Stoute, ze zitten al eventjes op een nieuwe locatie, en daar waren we nog niet geweest.

Aperitiefje gedronken met wat hapjes





Dit hapje van rode biet was echt zoooo lekker!

 Eerste voorgerechtje met gerookte zalm en een sorbet van bergappelsien, mmmm, bring me more!

 Ziet er uit als een dessertje, maar dit is het niet. Handgepelde garnalen met bloemkool, je ogen rollen gewoon weg, zo onbeschrijfelijk lekker...

Over naar het hoofdgerecht, vis of vlees, vis voor mij uiteraard.




En als er iets is wat ik nooit wil missen, dan is het wel dessert. Voor de zekerheid vragen ze altijd: dessert of kaasplank, kaas is wel met een supplement. Als is het 15 euro extra voor een dessert, why oh why zou je ooit een kaasplank kiezen. Check dit: ijs van zoute caramel, mango, aaaaaaaaaahhh, dit mag thuis iedere dag op tafel gezet worden hoor!



Voor mensen die eens lekker willen gaan eten in Gent, dan is dit echt the place to be, maar niet te veel, want wij willen nu en dan ook nog eens gaan :D

 Sfeerbeeldje Gent :) om af te sluiten




Geen opmerkingen: