dinsdag 26 juni 2012

Kijkje op de tuin

Onze voortuin is echt in orde aan het komen, en, belangrijker... met een minimale input aan werk zitten we nu met lekker veel kleur van voor, zalig toch.
Als ik terug kom van mijn werk, en het weer is goed, dan wandel ik efkes door alles heen, hier en daar wat onkruid uittrekken, maar veel is het niet.
How good does it get?


Ondertussen zit er weer al veel meer kleur in, echt zotjes, we hebben zo een zalig mooie ROZE (got to love it) astilbe, een donker rode, een witte en nog een soort van roos-rode.
Had je mij vorig jaar deze tijd gevraagd: astilbe in de voortuin zetten? Dan kreeg je dit antwoord:'                            ' (=not a clue).
How times change, right?
Nu ben ik totally into planten en zo, mijn ma was zelfs gechoqueerd toen ik de eerste keer zei: jaaa, vandaag lekker in de tuin gewerkt, zelfde reactie dus: '                  ', maar dan met grote ogen er bij.

4 opmerkingen:

Sas zei

Ziet er goed uit! Wij hebben helaas geen tuin. Als het mooie weer een beetje doorbreekt wil ik ons balkonnetje gaan opleuken :)

Inge en Steffen zei

Goed idee op het balkon op te vrolijken! Hopelijk wordt het weer binnenkort wat beter, dan kan je er meteen al invliegen :D

Vroeger hadden wij enkel een koertje, en daar probeerde ik dat ook al!
We hadden zo een grote blauwe regen staan, eenmaal in bloei echt zalig, voor de rest een pain in the ass, dat ding woektert enorm...

Dina zei

Heerlijk zo´n mooie tuin!

Inge en Steffen zei

Dank je!

Ja, er zit wat werk in, maar achteraf is het gewoon genieten.