dinsdag 5 november 2013

Pixel

Pixel is de nieuwe aanwinst bij mijn ouders thuis. Pixel is een konijntje dat in de dierenwinkel verkocht werd, en later teruggebracht is geweest. Reden: het konijn kreeg 'plots' aanvallen, het viel om, oogjes draaiden weg, kopje stond scheef, en ze bleef maar dezelfde rondjes lopen... En hoe zou dat komen... De nieuwe eigenaars hadden het beestje op zijn kopje laten vallen, en nu wilden ze een nieuw, sommige mensen zijn toch echt niet te geloven. 

Mijn broer, die in de dierenwinkel werkt, kon het niet over zijn hart krijgen om dat beestje een tik te geven, dus wilde mijn pa dat wel adopteren.

Ondertussen gaat het goed met Pixel, ze wordt wel niet graag opgepakt, omdat ze nog wat evenwichtsstoornissen heeft door de val op haar koppie. Maar het is een vleierke! Constant moet haar kopje geaaid worden, echt mega lief. En... haar kopje staat nog altijd scheef, ze kijkt altijd een beetje vragend :D

Pixel eens zien? Clickety click!


Eerst zat ze met het mooie weer buiten in het gras, wel in een kooi want de katten vonden het precies wel een lekker hapje.En nu zit ze in de serre waar ze lekker kan rondhuppelen tussen de planten.
3 opmerkingen:

Jenny zei

ach god, wat een vreselijke mensen!! En wat fijn dat hij nu bij jullie een liefdevol thuis heeft gevonden..

Inge en Steffen zei

Echt hé, ik snap niet dat je zo iets maar kan doen. Voor mij geldt ook nog altijd: eens je huisdier, dan is het tot het einde, en niet even gaan inwisselen.
Maar ja, bij ons zit ze niet slecht hoor!

Sas zei

Niet te geloven sommige mensen. Gelukkig heeft hij nu een goed huisje gevonden bij je ouders :)