maandag 7 januari 2013

Big Island

Eerst en vooral een Gelukkig nieuwjaar aan iedereen, ook al zijn we reeds de 7e, tijdsgebrek en van die toestanden. Trust me, met 5 weken verlof heb je zeker tijdsgebrek!

Tijdens de drie weken vakantie, zijn we na een 4-tal dagen Maui overgevlogen naar Big Island, wat dus ook het grootste eiland is van de groep. Een vluchtje van ongeveer 30 minuten, en een vroeg vertrek, zalig toch.
De koffers arriveren ook super snel, toen we uit het vliegtuig kwamen en naar de hal liepen, zagen we die van ons al passeren, loving it!

Op Big Island was het Mariott hotel geboekt, en we kregen een upgrade van onze kamer, met ocean en pool view!De kamer op zich was ook wel heel mooi!


 Door een verkeerde boeking van mij, waren we op de 'verkeerde' luchthaven geland, namelijk in Hilo, in plaats van Kona, op zich geen probleem natuurlijk, voor een dagje een auto huren.
Wat kregen we, deze Dodge Charger, i like! Het enige wat minder is aan de Amerikaanse auto's is het volgende: ze verbruiken enorm veel! Een snelle calculatie van mij en mijn telefoon kwamen op ongeveer 3 maal het verbruik van mijn auto thuis, zotjes... die bakken zitten op een 15 à 18 liter per 100 km, not nice.


Anyways, we hebben het zware verbruik overleefd, en we werden nog verwerd met deze zonsondergang, is dat niet waauw.


1 opmerking:

Sassie zei

Oh heerlijke foto's!
Nog al het goeds gewenst voor 2013!