woensdag 15 juni 2016

Mei mei mei, tis weeral voorbij

Damn, mei is terug al voorbij, en er is weer vanalles gebeurd.

Na het grote succes van het Smoby huisje bij familie, hebben we er ook eentje moeten aanschaffen, want zie dat kopje, dat is toch puur genieten! 


In een ver verleden hebben we ook eens wat goed weer gehad, dus korte broek aan en naar buiten. De kleine meid doet niet liever dan buiten spelen, en dan moeten de vogeltjes op het terras natuurlijk de nodige aandacht krijgen. 


Whiii, moederkesdag, zie hoe trots ze was met haar 'zelfgemaakt' cadeauke, en ik natuurlijk ook :) 


Mooi weer, dat is buiten genieten van een drankje, lekker mmmm


Ondertussen is er een speeltafel bijgekomen ook, in de vorm van een piratenboot, maar ja, een tafel, daar kan je niet inzitten, dus poten niet gemonteerd, het gras in, en maar vullen met lekker warm water, wat vinden die kleintjes leuker... Nu krijg ik wel iedere keer de vraag: watdjer? als ze de boot ziet, en ondertussen is de watdjer gewijzigd naar waker?



Verstoppertje spelen, en dan tevoorschijnspringen! Hi-la-risch! 


Mama haakt, en leest, ik ga tekenen, gelijk een echte kunstenaar.


lekker lui op de grond liggen, nog zo een leuk spelletje!


Ruiken aan de bloemetjes, eens iets anders dan de aarde proberen op te eten!


En dan hebben we nog super veel bijen, hommels en andere beestjes in de tuin, zalig toch. Marie is zot van de bijtjes, we moeten altijd gaan kijken. 


En Lieve-heersbeestjes! Weg met al die bladluizen! 
Wist je dat een lieve-heersbeestje uit zijn dingske komt, zonder stippen! En meer oranje dan rood, de stippen komen er binnen het uurtje ongeveer, het rode na een paar dagen. Hieronder dus een redelijk vers geboren beestje :D


Geen opmerkingen: