zaterdag 14 november 2015

Binnenkort...

Is het weer tijd om de kerstboom te zetten, nu het midden november is, mag je daar toch al eens over beginnen dromen, niet...
Zeker als de Sint al gepasseerd is, en gezien wij de enige echte Sint-Maarten hebben op 11 november, wordt de kerstboom binnen 2 weken, altijd iets om naar uit te zien! Ik vraag mij alleen af hoe dit zal gaan, met een kruipende baby in huis, spannend!

Niets is nog veilig, de handtas wordt ook meermaals geïnspecteerd, zie dat gezichtje, je kan toch niet anders dan ze te laten doen hé.

 Zoals overal waarschijnlijk moeten ze wel met zo een dingen spelen, want speelgoed, dat hebben ze niet...
Ah toch, en super leuk speelgoed dan nog!

 Marie kan ook super enthousiast eten.


 Alles op :D

6 opmerkingen:

Nicetobeout zei

Wat een schatje! Wat is ze al groot! Benieuwd hoe dat met de kerstboom gaat. Het woordje Nee zal ze snel leren haha

Vlijtig Liesje zei

Bij ons komt de kerstboom pas als de Sint een week weg is.

Inge en Steffen zei

@Nicetobeout: ja, dat zal wat worden denk ik... Neen verstaat ze al hoor, dan zit ze op haar poep, en schudt ze haar hoofdje terwijl ze naar ons kijkt, mega schattig!

@Vlijtig Liesje: bij ons is de Sint al geweest, op 11 november, wat spreiding is toch leuker hé ;) en dan kan de kerstboom er ook sneller staan woohoow!

Saskia zei

Haha wat een popje. De laatste foto is ook zo schattig!

Eline zei

Aww wat een lieve foto's zeg!

Vlijtig Liesje zei

Wij kochten vanwege kruipende baby's een kunst kerstboom die geen naalden zou verliezen die ze in hun mondje konden stoppen. En vervingen alle breekbare ballen voor kartonnen ballen. En dat ging heel goed en gaf een boel rust.