donderdag 3 april 2014

Everglades, deel 2

De Everglades waren nog een tweede dagje waard, dus zijn we nog eens teruggegaan, deze keer voor een fietstochtje van 24 km, geen bergen, nikske, alleen wat wind, die natuurlijk recht op kop moest staan. Maar het was zeker de moeite, en al zeker met dat mooie weer.

Plots gingen de remmen dicht, niet meer voor alligators, want die lagen echt overal, maar wel voor deze vogel, een lepelaar, leuk hé, had ik nog nooit gezien.

De alligators, tja, die liggen gewoon naast het fietspad om te zonnen, geen probleem, je moet er wel 4 meter afstand van houden, maar waar zit de fun daarin? 
Eén keer is er iemand te dicht gegaan, of heeft iemand wel één van die beesten wat geirriteerd, dan hoorde je een diepe brul, scary...Zicht van op de Observation Tower. Er zaten ook van die grote snapper schildpadden, bij het Gator park hebben we de bijtsnelheid van zo een schildpad gezien, niet te onderschatten! Na de Everglades was het tijd voor de Miami Zoo, heel mooie zoo, leuk aangelegd, en daar hadden we dit model zitten...


2 opmerkingen:

Sas zei

Super gave foto's!

Inge en Steffen zei

Het was er echt super mooi. Everglades zijn een aanrader!