dinsdag 2 april 2013

Weet je nog...

dat we een tijdje geleden zwaar in de schilderwerken zaten? Misschien niet, maar ik in ieder geval wel, man man, al dat stof, alles overhoop, niet normaal meer!
Maar het heeft wel het gewenste resultaat opgeleverd. Alles is behangen, zodat we de plakwerken niet direct beschadigen bij een stoot(je), en dus ook geschilderd.
Net voor ons vertrek naar Hawaii vonden we (vooral ik eigenlijk) het een goed idee om nog alles snel te kuisen, dus ramen, vloeren, blablabla. Dan moesten we ook nog de gordijnen terughangen, anders zie je gewoon los binnen, en als je drie weken van huis bent, dan wil je dat niet. Ah, en de koffers moesten nog ingepakt worden, zwaar avondje dus.
Al een geluk dat mijn ouders kwamen helpen, phew... 's Avonds om 10u eindelijk begonnen met het inpakken, op zich is dat wel snel gedaan natuurlijk, dan heb je enkel nog de stress van alles dat je vergeten bent... great!

Maar waar ik eigenlijk naar toe wilde, de schilderwerken! Slaapkamer is hier al gepasseerd, idem voor de traphal. En dan het leukste nog, de haard! Here it is... na de jump :D

We hebben dus voor het kleur Petrol gekozen, zalig kleur gewoon, ik was en ben er nog altijd super tevreden mee!
Eentje zonder flits.
Eentje met flits.4 opmerkingen:

Jenny zei

Mooie kleur, past ook wel bij Sheldons tshirt haha

Inge en Steffen zei

Hahaha! Ja inderdaad, daar had ik nu zelfs nog niet op gelet!

Sassie zei

Ziet er goed uit.
Ohhh en The Big Bang <3

Inge en Steffen zei

The big bang is hier ook wel een favorietje :D
Vandaar dat ik het niet zo erg vond dat die op de foto's stonden!