donderdag 9 augustus 2012

Les Macarons de Paris

Toen we op verlof waren, hebben we op een marktje ongelooflijk lekkere Macarons de Paris gekocht, nom nom nom... Sinds dan zat het in mijn hoofd, ik moet dat ook kunnen!

Gisterenavond, om 22u... ik start er eens mee, waarom niet? Ze zijn toch bezig met de haard te installeren, dus no TV, wat anders te doen...

Work in progress.


Het schuim was echt perfect om te beginnen, dan maar het deeg verder maken, heel lastig, al dat roeren!
Ook al was het de eerste keer, ik moest er natuurlijk al een kleurtje aan toevoegen. Pink it is!

Ik had al een matje gekocht, toch een beetje vals spelen, om de vorm toch een beetje goed te krijgen, want geloof mij, die dingen lopen rond.


De oven in, en dan 18 tot 20 minuten in spanning wachten! En ik heb weinig geduld, heel weinig!


Dan eindelijk uit de oven, na uuuuuuuren staren (zo voelde het toch wel aan).



Zorgen voor een vullingske, et voila!

GELUKT!
Vanaf nu gaan we er voor, met kleurtjes en smaakjes :D

5 opmerkingen:

Sas zei

Oh dat ziet er heerlijk uit. Ik heb het zelf nog nooit gemaakt.

Inge en Steffen zei

Het is een aanrader :D
Iedereen zegt dat het zo moeilijk is, maar het is de eerste keer goed gelukt!
Ik probeer het zeker nog eens, en nu gaan we experimenteren!

Amber zei

Ze zien er perfect uit! Ik wil ze binnenkort ook gaan maken, maar ben zo bang dat ze mislukken omdat ik overal verschillende recepten lees en daardoor niet meer weet wat nu een goed recept is, haha. Ach, komt vast wel goed, maar toch. De vulling ben ik alleen nog niet helemaal over uit. :)

Inge en Steffen zei

Dank je Amber!
Ik moet zeggen, ik vond ze er ook wel goed uitzien.
Als je wilt kan ik altijd het recept eens doorgeven, laat maar weten!

Cynthiiaa zei

Wauw, mind = blown! Wat zien ze er prachtig uit. Bedankt voor je tips, hier heb ik zeker wat aan. :)