donderdag 12 april 2012

En daar is de oprit!

Oh yeah, na bijna twee jaar op steentjes en gruis te moeten lopen, is de oprit er eindelijk. Gedaan met de voeten over te slaan, gedaan met vuiligheid binnen te brengen, gedaan met vallen, gedaan met het op de zenuwen krijgen van die oprit die nog geen oprit is...

Met blijdschap melden we dus de levering, alleen ligt de oprit er nog niet zoals het echt zou moeten, maar ja, het idee is al goed zeker...

Wat is er dan geleverd? Kandla grey, om ons terras langs de andere kant te leggen, en Pepperino dark om de oprit volledig in te leggen.


In de tuin doet alles ook mooi verder, vooral de tulpen, echt een oase van kleur als je langs die kant kijkt! I love it!
De kleuren gaan van wit, wit met paars, naar roze, qua model gaan ze van gewone, naar enkelvoudige met spitse bloemen, en dubbeldikke...4 opmerkingen:

Sassie zei

Succes met het mooi maken van de oprit. En wat een mooie bloemen zeg, prachtig!

Inge en Steffen zei

De oprit, dat zal nog een serieus werkje worden :s
Maar ja, dat wisten we op voorhand helaas al. Het is wel leuk dat we een grote oprit hebben, als er bezoek komt en zo, maar om die in orde te krijgen is het weer wat anders.
We komen er wel! Eindelijk geen kapotte schoenen meer, zalig!

I'm in love met de bloemen, ik geniet er echt van!

Anoniem zei

ziet er al fleurig uit, benieuwd naar update van den oprit!

groet
Rembert

Inge en Steffen zei

die zou nog wel efkes kunnen duren... we weten nog niet wanneer ze komen leggen... Ik hoop dat het niet meer te lang duurt!