dinsdag 16 maart 2010

Sfeerbeurs

Gisteren zijn we naar de Sfeer beurs geweest hier in Gent, heel gezellig, niet de drukte van batibouw en er waren wel leuke dingen te zien.
Zo hebben we een soort van binnenscreen gevonden die zal passen op ons groot raam, ongelooflijk toch! Dat is toch weeral een stapje dichter bij niet al te hete zomers in de keuken :D

Dan hebben we ook een heel schone zetel gezien, één in leder, en één in gewoon stof, persoonlijk ben ik meer aan stof, want leder plakt aan de billen in de zomer en is koud in de winter, alhoewel dat deze zetel toch echt wel heel schoon was. Hierbij een fotoke van de twee, wel wat donker, maar ja, beter iets dan niets?
5 opmerkingen:

les Leusse zei

stof is schoner....;-) allée, persoonlijk vind ik da hé....groetjes!

Inge en Steffen zei

Hihi, momenteel zou ik ook gaan voor de stof, ook gewoon leuker om op te zitten (geen gekraak en zo)

les Leusse zei

zeg wel! wij hebben stof thuis en super aangenaam. We gaan nu voor nen tweede en zeker ook in stof!
groetjes!

An zei

haha ! wij gaan zaterdag ook naar Sfeer. Heb dat een aantal jaren geleden eens met mijn mama gedaan maar willen nu wat interieur-ideetjes opdoen. En geloof het of niet ... waarnaar gingen we in de 1e plaats kijken : naar de zetels. Ook een nieuwe nodig.
Sjieke vloeren by the way!!

Inge en Steffen zei

Echt An, die zetel bij Divani is ongelooflijk, maar ja, de prijs is er ook naar hoor... zeker voor die in leder, die in stof was dan weer te doen