dinsdag 16 juni 2009

Badkamer

Vorig weekend gaan zoeken achter badkamer. Conclusie van de dag: alles is mega duur. Het eerste bad dat we schoon vonden kostte al 5.000 euro, zonder kraanwerken, uhm neen dank u. Maar we hebben een ander gevonden... en dit wordt het hoogstwaarschijnlijk dus:Wel de massagetoestanden weg te denken, dat zijn van die dingen die je twee weken gebruikt en gedaan ermee.

Het meubel is ook ongeveer beslist, en mijn broerke zal dit maken, Goooo Bart!!! Verder gaan we dit aanvullen met de kolomkasten die we nu al hebben, zonde om die weg te gooien hé. En ze zullen er bijpassen, want ze zijn tijdloos wit :D

Dan nog het belangrijkste, we gaan dus geen echte inloopdouche meer doen, maar wel een tub, dan kan je de douche mooi afsluiten, want om eerlijk te zijn, inloop is allemaal goe en wel hoor, maar denkt iedereen wel eens aan de uitloop van al die warmte. Ahaaaa! daar zeg ik toch zo iets hé. Anyways, de tub zou 90 x 150 zijn, groot genoeg dus. En een rain shower, woot woot! Daar volgen er dus nog foto's van.

2 opmerkingen:

Sarah zei

Amai, er wordt goed nagedacht over alles!
Maar ge hebt gelijk, zo'n inloop is leuk als't 30°C is, maar als't vriest, is't al iets minder. Los van het verbruik.
Allez, we zijn benieuwd naar de vorderingen.

Inge en Steffen zei

Hihi, dat moet wel hé, ik ben nogal nen kou-elijken, dus liever een warme douche...