dinsdag 17 februari 2009

Finaal plan?

En hier zijn we er dan mee, het finale plan, eindelijk, met een beetje geluk beginnen we binnen een dikke maand met graven, dan mag het mooi weer worden zodat de werken goed vorderen.
En hierbij dus ook de laatste plannen, wat is er nu zoal gewijzigd... niet veel eigenlijk, de keuken is met 5m² vergroot, de muur tussen de slaapkamer en de badkamer is wat verplaatst, en voor de rest, niet veel denk ik zo.

De voorkant dus, meer bepaald de noordkant, de garage is iets naar links verschoven.De beneden hieronder, de keuken is nu ook anders getekend, dit is meer de opstelling die we momenteel voor ogen hebben.En de boven dus nog, met muurverplaatsing.Er zijn nog wat discussies over de lijntjes die momenteel op het plan staan, illustratie hieronder van de zuidkant, dit zijn lijntjes die worden gevormd door de baksteen ietsje te laten inspringen. Voorstanders, tegenstanders?
Wel de opmerking hierbij dat ze op de tekening veel duidelijker zijn dan dat ze zullen zijn in de gemetste muur zelf...2 opmerkingen:

les Leusse zei

Ewel, dat ziet er perfect uit hé!!
Duiment dat ze nu vroeg beginnen hé want dat is nu een andere historie hé...;-)

Katty zei

Zolang er geen zwembad opstaat is het niet finaal!!!!!! Zwembad! Zwembad! Zwembad! (en poolhouse me bubbelbad en sauna en douche...)