zondag 19 oktober 2008

De buitenkant ook nog...

De buitenkant van het huis is er ook nog, ook n iet onbelangrijk zou ik zo zeggen. We hebben al besloten welke steen het zal worden, hoofdvlakken komen in het agora grijs, uitsprongen (dus de garage en vanachter) in agora paars, niets om van te verschieten, het is gewoon een donker rood bordeaux achtige kleur, heel schoon al zeggen we het zelf!

Hierbij dus als eerste de voorgevel...Als tweede de westgevel, niets aan veranderd in feite.De achterkant, hier zijn wel een aantal wijzigingen gebeurd, zo zitten we (zoals al een tijdje is aangekondigd, met ons super cool raam in de uitsprong, en boven zijn de ramen iets groter gemaakt.En als laatste de oostgevel, met een tof raam boven in onze slaapkamer.Het heeft dus wel een tijdje geduurd voor het nieuwe plan er was, maar nu kan er toch niemand meer klagen hé!
Als jullie iets zien wat je zou veranderen, laat maar horen, het volledige plan veranderen we niet meer... we blijven bij het concept zoals het nu is...

2 opmerkingen:

Nathalie zei

Chique dinges ! ziet er als een droomhuisje uit. De grote ramen zijn absoluut de eyecatcher. Wanneer is de housewarming :-) :-)

Pieter zei

Het zal aangenaam zitten zijn in de keuken met veeeeeeeeeeel licht. Het ziet er mooi uit!