maandag 1 september 2008

Aanpassingen

Nadat we ons plan hebben gekregen, zijn we weer ons hoofd aan het breken over eventuele aanpassingen.

De meeste weten ondertussen al dat we de boven volledig veranderen, polyvalente ruimte wordt badkamer, badkamer wordt onze dressing (als dat ni in de handjes wrijven is... allee, voor mij toch), trap verandert boven van uitdraairichting. Dat voor wat betreft de boven.

Wat de benedenverdieping nu betreft, daar zijn we echt wel content mee, we zouden gewoon hier en daar een klein aanpassingkse doen, ni veel hoor... Zo hadden we het idee om de uitsprong daar in de keuken wat te wijzigen, meer bepaald een raam van 5.75 meter zonder enige deur of schuifraam erin, zo wham, RAAM, dat ziet er mega uit, precies alsof je in de tuin zou vallen.
Dat is de eerste aanpassing, daarnaast zouden we de muur die zo van de keuken naar de living gaat, zo daar op de hoek, wham, weg doen, en daar zo een hoek in glas van maken die dan kan openschuiven, klinkt speciaal, ni?
Allee, tzijn overwegingen die we maken, de kostprijs is natuurlijk ook wel een bepalende factor in alles.
Aja, en nog een laatste, weeral in de uitsprong vanachter, daar mss het raam naar het oosten toe vervangen door een muur, drastisch maar mss wel cool, en dan zo werken met een smaller raam naast de gevel, of met zo een hoog smal raam zoals we in de voorgevel hebben.

Maar allee, tzijn maar ideekes...

3 opmerkingen:

Sjakalaka zei

hoe, dus geen polyvalente ruimte meer? alé jong! da was nu zjust zo cool!
ge kunt naar ne bureau van maken, of ne leeshoek, of nen hobby-hoek of weet ik veel wa ... nen dressing: tssss

les Leusse zei

euh....plan? Of fotoke? hihi....allé, binnen 4 jaar hebt ge uw plan hé....volhouden...;-)
Groetjes

Katty zei

Alles is goed zolang het zwembad er maar komt!!!!!! Trouwens.. die heb ik nog niet op de plannen gezien. En als er dan toch aanpassingen nodig zijn aan het plan: nen sauna ofzo.. tis maar een ideetje é ;)