vrijdag 4 april 2008

Uitleg van de Blog-naam

En het is dus gelukt, er is een blog aangemaakt... wie had dat ooit gedacht (de meeste waarschijnlijk maar allee, dat doet er momenteel niet echt toe hé).

Wat de naam van deze oh zo schonen blog nu betreft... Eigenlijk gaat dat 'zwembad' nu al efkes mee. Er zullen er wel een paar zijn die de feiten weten, gelijk ons allerliefste Katty natuurlijk :D .

Nu ja, den uitleg dus... We zijn toch al een tijdje opzoek achter een huis, of een stuk grond, om daar dan onze caravan of zo op te zetten, en een tijd geleden waren we zo naar een huis gaan zien, en whaaa, da spel had een zwembad, mega sjiek, je ziet dat van hier, dat huis tot daar aan toe, maar dat zwembad, zo schoon, zo blauw, zo waterachtig, zo zomers... Twas betoverend, voor mij toch, dus sindsdien zoek ik alleen maar naar zware residenties met minimum een zwembad (graptje natuurlijk!). Anyways, iedere keer als er maar een potentieel huis op de proppen kwam, kwam ook de vraag: is er een zwembad? Is er plaats voor een zwembad? (moest het antwoord beide vragen neen zijn, dan is het stuk immo het bekijken niet meer waard) Idem voor nen grond.

En... nu we een grond gevonden hebben, met plaats voor een zwembad ;-) moet deze blog natuurlijk zo heten, of je het nu grappig vind of niet, er zijn er in ieder geval al twee die het grappig vinden, dus nah!

2 opmerkingen:

les Leusse zei

Jahoeeeeeeeeeee, eindelijk nen blog!!! Allé, proficiat hé!! En veel plezier ermee!!! Ik zal komen controleren he....;-)

Yoooooooooo

Katty zei

HOERa voor de BLOG!!

Wat een originele naam trouwens. Ben blij da'k een bron van inspiratie mocht zijn voor ons Inge. Dan heeft al men 'zwembad'-gezaag toch nog iets goed opgebracht.

Allesinds een leuke plaats om al jullie bouw-vorderingen op de voet te kunnen volgen.

grtz,

Katty